Line ile Gizli Mesajlaşma Nasıl Yapılır?

line gizli mesajlaşma

Line yeni güncellemesine kendi kendini imha eden mesaj özelliği getirdi. Gelen gizli mesajın artık bir son okuma tarihi var!

Güncellemelerini ihmal etmeyip günü gününe kontrol edenleriniz varsa Line güncellemesiyle gelen gizli mesaj bildirimini görmüşsünüzdür. Artık karşı tarafa sizin belirlediğiniz süre kadar görünüp kaybolan mesajlar gönderebileceksiniz.

Bunun için öncelikle arkadaşlarınızdan biriyle sohbet penceresi açıyorsunuz. Karşınıza Gizli Mesajlaşma (Lets Start a Hidden Chat) yapmanızı sağlayan bir bildiri ve sol üst köşede kilit simgesini taşıyan gizli mesaj seçeneği beliriyor.

Tabi gizli mesajlaşma yapacağınız arkadaşınızda da güncel versiyon yüklü olması gerekiyor yoksa bununla alakalı bir mesaj beliriyor. Mesajda " Sorry, This feature is not supported on this user's versiyon. (country)" Bu mesajı gördüğünüzde anlayın ki arkadaşımda güncel versiyon yüklü değil. Peki ne yapacaksınız tabiki arkadaşınızı uyarıp yeni versiyonu yüklemesini isteyeceksiniz. Böylece özelliği karşılıklı kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Davetiniz gittikten sonra mesaj ekranınızın başında arkadaşınızın adının yanında bir kilit yer alarak bunun gizli mesajlaşma penceresi olduğunu hatırlatıyor.

Mesajınızın kaç saniye veya dakika sonra yok olmasını istiyorsanız üçüncü sırada yer alan zamanlayıcıyı açarak seçiminizi yapıyorsunuz. Eğer bir seçim yapmazsanız öntanımlı olarak 1 dakika ayarlı geliyor. Gönderdiğiniz mesaj karşı tarafta önce gizli olarak görünüyor. Arkadaşınız mesajı açtığında geri sayım başlıyor ve süre bitince mesaj hiç gönderilmemiş gibi yok oluyor ve geri getirilemiyor.

Bu şekilde metin mesajı, stiker ve fotoğraf gönderebiliyorsunuz fakat videoları gizli gönderemiyorsunuz. Sadece bire bir görüşme pencerelerinde kullanılabilen bu özelliğin dedikoduyu sevenler ve arkasında iz bırakmayı sevmeyenlerin ilgisini çekeceğinden eminiz!

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.